Otestujte své akumulátory.

Snadno a rychle

Určitě jste někdy potřebovali otestovat stav baterie nebo akumulátoru, ale buď jste marně hledali svůj starý tester, nebo vám vycházely podivné údaje. Kvalitní tester vám přitom může ušetřit spoustu starostí. Snadno se používá, vše důležité nastaví sám a pracuje spolehlivě a přesně.

Použití testeru baterií nikdy nebylo snazší

Kompletní údržba a testování akumulátorů včetně nabíjecích režimů?c7200

Něco, co bylo doposud nemyslitelné, v sobě spojují analyzéry akumulátorů značky Cadex C7200 C, C7400 C a C7400ER C.

Adaptéry akumulátorů jsou předem nakonfigurované, a tak po nasazení baterie automaticky nastaví parametry prováděného testu, tedy chemické složení aku, napětí, kapacitu a další. Přímo k analyzéru je možné připojit tiskárnu, což značně zjednoduší tisk servisních štítků nebo protokolu o průběhu testu.

Zjistěte stav akumulátoru do pěti vteřin

Čekáte příliš dlouho, než vám tester oznámí, že daný akumulátor už opravdu nikdy nevyužijete? Díky programu OhmTest, který vyhodnocuje vnitřní odpor akumulátoru, to zjistíte již během několika vteřin. Rychlý pětivteřinový test vám u většiny typů akumulátorů odpoví na otázku, zda je stav baterie „dobrý“ nebo „špatný“. Poté můžete dle libosti provést i podrobnější analýzu.

c7400er-fOživte svůj akumulátor

Díky funkci formování a oživování můžete zlepšit stav akumulátorů, které po prvním nabití nedosahují své plné kapacity. Tento oživovací program je dokonce tak úspěšný, že zvládne vrátit do provozu i akumulátory na bázi niklu, které by jinak musely být zlikvidovány.

Testery Cadex přitom dokáží komunikovat se všemi dostupnými chemickými typy akumulátorů a nejen s nimi. Pokud se obáváte, že si pořídíte tester a za pár let už nebude stačit trendům, pak nevěšte hlavu. Testery jsou připraveny vypořádat se i s chystaným vývojem v blízké budoucnosti.

Nechejte si zasílat
novinky z našeho blogu