Svítilny,
na které se můžete spolehnout

Co jako první hledáte, vypadne-li vám v domě proud? LED baterku, mobil nebo svíčku? Pro tyto nahodilé nepříjemnosti, ale i každodenní použití je lepší mít takový zdroj světla, na který se budete moct spolehnout v jakékoli situaci. Ať už preferujete domácí svítilnu, nebo profesionální svítilnu, vždy je lepší mít nějakou po ruce.

Kvalitní svítilny pro každodenní použití

5816613-TL-AgentONE-LED-3W-3AAA-bu-RGB-web400Sehnat opravdu kvalitní svítilnu, kterou oceníte při každodenním použití, není jednoduché. Buď narazíte na materiál, který vypadá, že se při sebemenším nárazu rozbije, nebo svítí pouze v jednom režimu.

Na trhu však již narazíte i na povedené kousky, jako je třeba kvalitní kovová svítilna pro každodenní použití PS CREE LED 3W od české firmy Fulgur Battman. Mezi její přednosti patří možnost nastavit přesný kužel světla, zdroj s nejvyšší svítivostí nebo volba mezi třemi typy svitu – 100%, 30% a stroboskopickým blikáním.

Svítilny pro agenty

Potřebujete praktické, kvalitní a výkonné svítilny zkonstruované pro náročné podmínky? Obyčejná baterie se vám může v ztížených podmínkách někam zakutálet, svítilny Ansmann Agent jsou však tvarované tak, aby dobře padly do ruky a zároveň se při položení nekutálely.

Nemusíte se obávat ani toho, že by neodolaly dešti či pádu do vody. Plášť svítilen je vyroben z vysoce kvalitního kovu ve vodotěsné úpravě.

Nejmodernější elektroniku, nejnovější generaci CREE LED vytvářející extrémně jasné světlo, nebo tichý vypínač ocení především myslivci, policisté nebo třeba pracovníci ochranky.

Pracovní svítilny do všech podmínek

FUTURE_HS1000FRwebPokud hledáte spíše robustní pracovní svítilny, zaměřte se především na produkty značky Ansmann, která svým zákazníkům zaručuje prvotřídní kvalitu všech použitých materiálů.

Ansmann FUTURE HS1000FR disponuje nejnovější technologií LED CREE, která umožňuje volit mezi dvěma úrovněmi jasu. Při 100% jasu dosvítí reflektor až na vzdálenost 650 m, při 20 % jasu až na 300 m. I při sníženém svitu budete mít přehled o všem, co se děje ve vašem okolí.

I přes zabudovanou li-ion baterii, díky které vydrží svítilna svítit 6 až 32 hodin dle stupně jasu, je svítilna velmi lehká. Veškerá manipulace s ní je tedy jednoduchá, nemusíte se bát, že byste měli pocit, jako když nesete kanystr plný vody.

Přijde vám výdrž příliš malá? Pak vás možná ohromí Ansmann ASN 15HD Plus. Ta disponuje dvěma zdroji napájení, díky čemuž se na ni můžete spolehnout opravdu jakékoli situaci. Na halogenový zdroj sice vydrží svítit pouze 1 až 6 hodin, ale zato dosáhne až 1 500 m. Opačná situace je při napájení 4 LED – dosah je pouze 20 až 25 metrů, avšak výdrž je až obdivuhodných 200 hodin.

Stále váháte nad tím, jakou svítilnu zvolit? Zeptejte se odborníků na baterie a akumulátory.

Nechejte si zasílat
novinky z našeho blogu